Pour une expérience de navigation complète, veuillez activer JavaScript dans votre navigateur.
Page d'AccueilPlat du jour&CarteActualitésMenu KozakRepas spéciauxCarte de vinsPhotosLivre d'orContact et PlanEnglish version
Gourmet creations à la carte
logo-gourmet_bs_original
Starters

Mussel cream, mustard ice cream                                                                                                              9.50 €

Preserved salmon seviche, ginger and quinoa                                                                                          12.00 €           
Scallop samosa with foie gras                                                                                                                  13.00 €

Vitelotte potato sushi with goat cheese on a beetroot purée with wasabi                                                  9.00 €

Fried quail’s eggs on aubergine in tomato sauce with Espelette chilli pepper                                          8.50  €

Main dishes

Wine-hued risotto and Parmesan                                                                                                              13.00 €

Flan with cepe mushrooms and camembert                                                                                             16.00 €

“Parmentier-style” scallops and skate                                                                                                      17.00 €

Quail filet with figs and Muscatel wine                                                                                                   19.00 € 
Duck tournedos, sweet and sour sauce                                                                                                     17.00 €

Escalope of foie gras with gingerbread                                                                                                    22.00 €

Roast beef with puréed snails/snail butter or anchovy/garlic sauce                                                         17.00 € 

Desserts

Panna cotta, butterscotch, crisp apple pastries                                                                                           9.00 €

Iced nougat with the sauce of the moment                                                                                                 8.50 €

French toast with slivered almonds and hazelnuts                                                                                     7.50 € 
Omelette with strawberries and basil (in season)                                                                                       7.50 €

Poached fresh fruit with preserved and sparkling wine                                                                             8.50 €

Gabrielle’s prunes                                                                                                                                      9.00 € 
Gourmet coffee                                                                                                                                           8.00 €

Restaurant "L'Assiette"

78 rue Labat 75018 PARIS

Tél. 01 42 59 06 63

Ouvert de  12h00 à 14h30  et de  19h30 à 22h30                    fermé dimanche, samedi midi et lundi midi